Chystáme nový diář a další krásné produkty...

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu kalendarsily.cz
  1. Kdo je správcem osobních údajů

    Společnost Květoslava Kolouchová s.r.o., IČ: 11896876, se sídlem Zámostní 1155/27 Slezská Ostrava, 710 00 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení,
    • adresa,
    • obchodní firma,
    • sídlo společnosti,
    • identifikační číslo a daňové identifikační číslo,
    • telefonní číslo,
    • e-mailová adresa,
    • informace o objednaném zboží.Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může mít za následek neuzavření smlouvy.
  2. V případě objednání zboží či služeb dochází k uzavření kupní smlouvy a zároveň k předání osobních údajů, které jsou nutné pro úspěšné odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    Pokud si na e-shopu kalendarsily.cz vytvoříte zákaznický účet, který je zabezpečen heslem, zpracováváme také ty osobní údaje, které nám o sobě prostřednictvím svého účtu poskytnete, včetně historie vašich nákupů, a to za účelem správy zákaznického účtu, vytváření seznamu oblíbených položek pro další nákup, přizpůsobení obsahu webových stránek, aby byl váš nákup pohodlnější a rychlejší.

    Osobní údaje týkající se Vašeho zákaznického účtu, včetně údajů v něm obsažených, budeme zpracovávat za účelem správy zákaznického účtu po celou dobu, co bude účet aktivní. Za účelem zasílání nabídek našeho zboží budeme tyto vaše osobní údaje zpracovávat do té doby, než si účet zrušíte nebo dokud zasílání našich nabídek neodmítnete. 

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel eshopového řešení Upgates, provozované firmou EVici webdesign s.r.o., Petra Bezruče 139, 747 91 Štítina, Česká republika
    • WEDOS Inernet, a.s., Masarykova 1230, 373 41  Hluboká nad Vltavou
    • SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno
    • Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9
    • Zásielkovňa s.r.o., sídlem Kopčianska 3954/39, 851 01 Bratislava
    • Poskytovatel platební brány - skupina Comgate, zahrnující společnosti: ComGate, a.s. sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate Payments, a.s., sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate s r. o., sídlem Bratislava, Nádražná 1958, 900 28 Ivanka pri Dunaji, Slovensko, ComGate Payments s.r.o., sídlem Bratislava, Svetlá 1, PSČ 811 02, Slovensko
    • Účetní Lucie Tomková, Luční 612, 691 55 Moravská Nová Ves

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@kvetakolouchova.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky kalendarsily.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Co jsou to cookies?

    Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

    Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

    Na webových stránkách používáme následující cookies:

    • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
    • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
    • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

    Cookies sbíráme za účelem :

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. S Vašimi osobními údaji nakládáme s největší opatrností. Pro větší ochranu jsme zavedli technická opatření, jako například zabezpečení e-shopu protokolem HTTPS. Díky něj jsou Vaše hesla v bezpečí. Také se řídíme přísnými pravidly při zpracování osobních údajů jako jsou heslované počítače atp. V neposlední řadě dbáme samozřejmě na přísný výběr našich zpracovatelů a bezpečnost při předávání dat.

  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Dne 15.7.2024